Állásbörze 2011

Állásbörze 2011A Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Karán 2011. április 12-én, kedden már 14. éve kerül megrendezésre az Állásbörze, mely nyitott a Kecskeméti Főiskola mind a három karán tanuló hallgatók számára.
A börze plakátja megtekinthető itt.


A börze szervezését a Hallgatói Szolgáltató Központ fogja össze a főiskolai és kari vezetéssel, az oktatókkal és a hallgatói önkormányzatokkal együttműködve. Ennek megfelelően a börzével kapcsolatos konkrét kérdésekben a Hallgatói Szolgáltató Központ munkatársai tudnak közvetlenül segítséget adni.

A hallgatók itt regisztrálhatnak weboldalunkra. (Némely tartalom csak regisztrált felhasználóink számára lesz elérhető).

A hallgatók szokásainak változása alapján a börze weboldala egyre nagyobb hangsúlyt kap. Idén már a Hallgatói Szolgáltató Központ karrier aloldalán tudnak regisztrálni a cégek a börzére itt.

Jelentkezett partnereink itt adhatják meg alapadataikat, melyekkel regisztrálnak oldalunkra.  A további adatokat az Állásbörzére való jelentkezéshez a sikeres regisztrációt követően itt adhatják meg belépés után.

A megjelenők számára a Gyakran Ismételt Kérdések-ben igyekeztünk minél több praktikus információt megjelentetni, a rendezvény alaprajzát pedig a Standtérkép menüben láthatják majd az Állásbörze előtti héten.

Reméljük, hogy az oldal hatékonyan szolgálja majd a rendezvény és az érdeklődő partnereink valamint a hallgatók céljait.

Észrevételeikkel, kérdéseikkel nyugodtan forduljanak hozzánk elérhetőségeinken.

 

Mindenkinek sikeres Állásbörzei részvételt kívánva,

A HSZK csapata