XIV. ÁLLÁSBÖRZE 2011. április 12.

ImageSzeretnél egy jó állást? Eddig nem találtál még munkát vagy nem sikerült a szakmádban elhelyezkedni? Érdekelnek a szakmai gyakorlati lehetőségek és a kiállítók által felkínált nyeremények?

Ha az előbbi kérdésekre igennel feleltél, akkor feltétlenül látogass el a Sportcsarnokba 2011. április 12-én a Kecskeméti Főiskola XIV. Állásbörzéjére, hogy személyesen is találkozhass az állást, szakmai gyakorlatot, tovább tanulási és egyéb képzési lehetőséget illetve külföldi munkát kínáló cégekkel.

A 36 kiállítói standnál találkozhatsz multinacionális cégekkel, állami szervezetekkel és személyzeti szolgáltatókkal is. Fő támogatók: Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. és az Electrolux Lehel Kft.; kiemelt támogatók: Adecco Kft., Bosal, Johnson Controls Mezőlak Kft., Guardian Orosháza Kft., KUKA Robotics Hungária Ipari Kft., LEGO Manufacturing Kft., Linamar Hungary Nyrt., MSK Hungary Bt., Samsung Zrt. és a TE Connectivity.

A részt vevő cégek teljes listáját megtekintheted itt.

Ezen a napon a kiállítók színes programokat kínálnak az érdeklődőknek/Nektek: próbainterjúkat és ajándéksorsolást.

A börzére való felkészülésedben segítséget tud nyújtani a Hallgatói Szolgáltató Központ ingyenes karrier szolgáltatása valamint a www.hszk.kefo.hu/karrier oldal, ahol mindenképp REGISZTRÁLJ , ha részt akarsz venni az ajándéksorsoláson!

Kiállítóink és a Kecskeméti Főiskola nevében is várunk Téged sok szeretettel az Állásbörzén!

KECSKEMÉTI FŐISKOLA ÁLLÁSBÖRZE
2011. április 12. kedd 9-15 óráig
Látogatói részvétel:
ingyenes
Helyszín:
GAMF Kar Sportcsarnok
Kecskemét Izsáki út 10.
Szervező:
Hallgatói Szolgáltató Központ
hszk@kefo.hu Ez az e-mail cím védve van a spam robotok ellen. Megtekintéséhez engedélyezned kell a Javascriptek futását.
76/516-476
www.hszk.kefo.hu/karrier