Meghívó a Magyar Porfestés és Festés Szakkiállítás és Vásárra

ImageA Porfesték Kft. szeretettel meghív mindenkit az idén második alkalommal Gyöngyösön megrendezésre kerülő Magyar Porfestés és Festés Szakkiállítás és Vásárra. Az eseményre 2011 szeptember 15-16-án kerül sor.

 

A rendezvényen a diákok új, gyakorlatban hasznosítható információkat sajátíthatnak el, és esetleg új, leendő munkáltatóikkal is találkozhatnak, a porfestő, felületkezelő és lemezalakító szakma legjobb szakembereivel találkozhatnak és hasznos kapcsolatokat alakíthatnak ki.

A rendezvényen a résztvevők nívós előadásokat hallgathatnak meg a porfestő technológiával kapcsolatban, rengeteg kiállítónk saját standdal és termékekkel készül, sor kerül használt porfestő-felszerelések értékesítésére, illetve izgalmas porfestő versenyen is részt vehetnek a nevezők. Az egész rendezvény alatt borkóstolást tartunk és ebéddel kínáljuk vendégeinket.

Kérjük, részvételi szándékotokat jelezzétek mihamarabb! Két díjmentes belépőt tudnak biztosítani intézményenként.

A Szakkiállításról az alábbi helyeken olvashattok további részleteket:
http://www.porfestek.com
http://www.facebook.com/porfestek
http://maszkolunk.hu/2011-szakkiallitas.jpg

A konferencia programfüzetét megtekinthetitek itt.

 

Ha valakit érdekel a rendezvény és nem tudja még, hogy fog eljutni, annak szívesen segítünk az eljutásban (személyautóval cégek képviselői díjmentesen el tudják vinni). Kérünk, ha érdekel a rendezvény és szeretnél becsatlakozni az egyik autó utasaihoz, értesíts minél előbb a hszk@kefo.hu e-mail címen vagy a 76/516-476 számon Beát vagy Szilvit keresd!