Informatikai könyvek 40% kedvezménnyel

SZAK KiadóA SZAK Kiadó 2011. november 10-én, csütörtökön a KF GAMF Kar, Informatikai épület földszinti aulában (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) KÖNYVÁRUSÍTÁS-t tart, hogy a szükséges informatikai szakkönyveket jelentős, 40%-os kedvezménnyel megvásárolhassák.

 

Kedves Hallgatók!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a SZAK Kiadó 2011. november 10-én, csütörtökön a KF GAMF Kar, Informatikai épület földszinti aulában (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) KÖNYVÁRUSÍTÁS-t tart, hogy a szükséges informatikai szakkönyveket (iPhone, .NET 4.0, .NET Framework 3.5, C# 2008, Mobilprogramozás, Java, C++, Windows 7 haladókönyv és más témákban), a tanárok által javasolt, részben egyetemi oktatók tollából származó tankönyveket jelentős, 40%-os kedvezménnyel megvásárolhassák. Ennek révén olyan könyveket is megvásárolhatnak, amelyekre egyébként nem telne. Ezeknek a könyveknek jelentős része nemcsak a tanulmányok folytatásához, hanem szakmai munkájukhoz is sok segítséget adhat.

Az árusítás 2011. november 10-én 10 órától 16.30 óráig tart.

Kérjük, hogy legkésőbb az árusítás előtt 2 nappal írja meg a Kiadónak info@szak.hu, melyik könyv érdekli. Így biztosíthatjuk, hogy minden könyvből a szükséges mennyiség álljon rendelkezésre. A kínálatunk itt található: www.szak.hu A kedvezmény minden könyvünkre vonatkozik!


A plakát megtekinthető itt.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Üdvözlettel,
SZAK Kiadó
www.szak.hu