Lehetőségek az Audinál

Image

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a prémium márka munkaadójaként céljai megvalósításához keres kiváló szakembereket.Szakmai gyakorlati programjukkal és diplomamunka programjaikkal elő kívánják segíteni kiképzésüket.

Arra törekszenek, hogy a legjobbakat később munkatársaik közé fogadhassák. Elsősorban olyan gépészmérnök, villamosmérnök, járműgépész, informatikus, közgazdász hallgatók, de ezek mellett egyéb főiskolák és egyetemek hallgatóinak jelentkezését is várják, akik legalább alapfokon beszélik és szívesen használják a német nyelvet.

Szakmai gyakorlat:

Az elméleti tudás csak megfelelő gyakorlati tapasztalatokkal válik teljessé. Olyan feladatköröket kínál az Audi, melyeken keresztül egyrészt betekintés nyílik a legkülönbözőbb tevékenységi körű szakterületeik működésébe, másrészt az elvégzendő feladatok komoly értékteremtő szerepet töltenek be a vállalatnál Egy az Audi Hungaria -nál eltöltött szakmai gyakorlat, vagy diplomamunka téma kidolgozása során a programban résztvevőknek olyan tudást nyílik alkalmuk megszerezni, mely kiegészülve az elméletben tanultakkal nagy mértékben versenyképessé teheti gyakornokaikat a munkaerőpiacon. Munkaerő toborzási tevékenységük során a gyakorlati időt jó eredménnyel záró hallgatókat előnyben részesítik.

Diplomamunka program:

Egy az Audi Hungaria -nál megírt diplomamunka felteheti a koronát a felsőfokú tanulmányokra. Olyan feladatokat írnak ki diplomamunkaként, melyek aktuális kérdések megoldását célozzák meg. Minden diplomamunkát író hallgató önálló projektként kapja meg témáját, melynek megoldásához minden szükséges segítséget biztosítanak. Mindenképpen ajánlják azon fiatalok figyelmébe, akik szeretnének elmélyedni a legmodernebb, autóiparban használt technológiák kutatásában, aktuális, élő, gyakorlati problémák megoldásában. Diplomamunka témáikat mind BSc, mind pedig MSc tanulmányaikat végző hallgatók számára ajánlják. A diplomaírás alapfeltétele legalább három hónapos gyakorlat eltöltése az Audi Hungaria -nál.

A részletekről bővebben itt olvashatsz